2007 VERJAARDAGSFEEST 15 JAAR.
Feest 2007

Vrijwilligsters van het verjaardagsfeest: de "anciens" Anke, Anne, Arlette, Charlotte, Diane, Dimitri, Julie, Krista, Marleen, Marlies, Martine VV, Mary, Michaela, Nancy, Rita VG, Sonja ...en de "groentjes" Cathérine, Cathy, Cécile, Christine, Danielle, Els, Ilse, Karen, Katrien, Liesbet, Lily, Martine G, Nadia, Pia.

Feest 2007 Arlette
Feest 2007 Anne

Speech van (H)ALLE lesbiennekes (Arlette)
Tja, nu denkt Anne dat ze haar speech-ke kan geven... maar neen hoor, er is eerst een verrassing voor hààr!
Lieve Anne… wij, alle lesbiennekes van HALLElesbienne willen jou danken! Voor al die leuke wandelingen, speciale avonden, muzikale kwissen, voor al die uren die jij aan de computer zit om de website up-to-date te houden en alles te coördineren... Al 15 jaar doe jij zoveel voor de lesbische vrouwen. Jij zorgt ervoor dat we ergens terecht kunnen! Het is zo leuk dat we hier in de groep van HALLElesbienne kunnen samenkomen als vriendinnen. Heel veel dank! Veel kusjes van alle lesbiennekes!

Speech Coördinatrice (Anne)
Het gaat heel goed met onze groep HALLElesbienne!
Dit verjaardagsfeest is onze 241ste activiteit! De wandelingen zijn nog steeds een groot succes: we hebben in oktober 2006 ons record verbroken: 35 deelneemsters. De jongerengroep JeJe draait goed: ze zorgen voor het JeJe-café en zijn steeds vanalles van plan. Nog eens bravo voor hun BBQ vorig jaar! De andere activiteiten (muzikale avonden, jaarlijkse december-avonden,...) zorgen steeds voor véél "ambiance"! De bar-avonden in het Regenbooghuis zijn vanaf nu gedaan, in de plaats daarvan komen vanaf september de surprise-activiteiten. Met onze website gaat het heel goed: het aantal bezoekers op onze website blijft stijgen. Ongelooflijk! Onze mailinglist bevat 400 persoonlijke emailadressen en 80 adressen van verenigingen. Onze speciale dank gaat naar iedereen die zich tussen 1992 en 2007 actief heeft ingezet voor onze groep. En zeker bedankt aan iedereen die vandaag met ons, HALLElesbienne, mee komt feesten!